آزمون آیلتس

آزمون آیلتس

آزمون آیلتس

یکی از معتبر تری آزمون ها برای ارزیابی دانش زبان انگلیسی آزمون آیلتس میباشد. آزمون آیلتس در زمینه مهارت های مختلف از جمله : Listening ، Speaking ، Writing و Reading انجام میشود. برای آمادگی در آزمون آیلتس لازم است به تقویت هرچهار مهارت و به ویژه مهارت مکالمه بپردازید.پیش از هرچیز باید بدانید که آزمون آیلتس به دو صورت General (عمومی ) و Academic (دانشگاهی) برگزار میشود.
آزمون عمومی : این آزمون برای افرادی برگزار میشود که صرفا جهت مهاجرت و زندگی به کشورهای انگلیسی زبان سفر میکنند. در این نوع ازمون سوال ها بیشتر جنبه روزمره و عمومی دارند.
آزمون دانشگاهی : در این نوع آزمون سوال ها علاوه بر جنبه عمومی ، دارای موضوع های تخصصی در رشته دانشگاهی خاصی نیز هستند. این آزمون برای دانشجویان طراحی شده است . و سوال ها با توجه به رشته مورد نظر متقاضی متفاوت است.
لازم به ذکر است آزمون Listening و Speaking برای هردو نوع آزمون یکسان است اما آزمون های Reading و Writing متفاوت و بسته به نوع آزمون( Academic /General ) متفاوت است. در ادامه به برخی نکات مهم و نحوه برگزاری آزمون آیلتس اشاره میکنیم.

آزمون Listening آیلتس

آزمون Listening یا همان مهارت شنیدن صحیح در آزمون آیلتس در ۴ مرحله انجام میشود. برای پاسخگویی به سوالات این مرحله ۳۰ دقیقه فرصت در نظر گرفته میشود. آزمون به این صورت است که برای شما ۴ صدا در سطوح مختلف و موضوع های مختلف پخش میشود . شما به ۴۰ عدد سوال باتوجه به این صوت ها پاسخ میدهید. سوال ها ممکن است از نوع جای خالی ، چهار گزینه ای ، پاسخ کوتاه ،وصل کردن ، تکمیل عبارت و یا جدول باشند. پس از هر دسته سوال چند دقیقه فرصت برای مرور و اطمینان از درست بودن جوابها دارید. ترتیب صداهایی که پخش میشوند به صورت زیر است :

  • صدای اول : مکالمه بین دونفر در خصوص مسائل روزمره و عمومی
  • صدای دوم : صوت تک نفره درخصوص مسائل روزانه
  • صدای سوم : مکالمه بین دونفر در یک موضوع تخصصی (دانشگاهی یا …)
  • صدای چهارم : صوت تکنفره در یک موضوع تخصصی ( دانشگاهی یا …)

هریک از پاسخ های صحیح در بخش Listening دارای یک نمره مثبت برای متقاضی است . لازم به ذکر است که متقاضی باید پاسخ ها را بعد از اطمینان وارد پاسخنامه کند . در این مرحله دقت بسیاری لازم است . چرا که املای غلط کلمات و یا وارد کردن پاسخ صحیح در جایگاه غلط ، خطا محسوب میشود و به کسر از نمره منجر میشود.

آزمون Reading آیلتس

در این آزمون مهارت های Skimming ، درک مطلب ، برداشتهای منطقی ، دریافتن ایده نویسنده و سایر مهارت های این حوزه مورد ارزیابی قرار میگیرند. نحوه نمره دهی آزمون های عمومی و آکادمیک است. برای پاسخ دهی به سوال های آزمون Reading وقت اضافه داده نمیشود و آزمون دهنده باید به صورت همزمان سوال ها را وارد پاسخنامه کند. هر پاسخ صحیح یک نمره دارد و خطاهای نوشتار و قواعد نیز موجب کسر نمره میشوند.

Reading آکادمیک: این مرحله از آزمون آیلتس دارای ۴۰ سوال و ۶۰ دقیقه زمان پاسخگویی به سوالات میباشد. در این مرحله متن ها به صورت تخصصی از متون خبری ، مقالات علمی ، مجلات ، کتاب های مرتبط و روزنامه ها انتخاب میشوند. در آزمون آکادمیک موضوع ها مختص به دانشگاهیان مرتبط با هدف علمی آنهاست.
Reading عمومی : این آزمون نیز در خصوص تعداد سوال ها و مهارت های مورد ارزیابی مشابه آزمون آکادمیک میباشد . تفاوت این دو آزمون در موضوع متون آزمون میباشد. برخلاف آزمون آکادمیک این آزمون کاملا درخصوص مسائل روزمره و عمومی است . مثلا متونی درباره ی محل کار ، مسائل اجتماعی و مسائل روزمره عمومی میباشد.


آزمون Writing آیلتس

آزمون Writing آیلتس در دو مرحله و در ۶۰ دقیقه زمان تعیین شده انجام میشود. این آزمون دارای دو سوال میباشد. مرحله اول دارای ۲۰ دقیقه زمان پاسخگویی است. که با توجه یه کامل و صحیح بودن جواب رزیابی میشود. مرحله دوم نیز دارای ۴۰ دقیقه وقت برای نوشتن پاسخ با حداقل ۲۵۰ کلمه میباشد. هر بخش با توجه به کلمات مناسب و مرتبط استفاده شده ، دیکته صحیح و قواعد صحیح ارزیابی و نمره دهی میشود.

Writing آکادمیک: آزمون نوشتار آکادمیک دارای دو سوال یکی درخصوص توضیح یک جدول یا نمودار میباشد. نمودار ممکن است در هر نوعی اعم از دایره ای ، میله ای ، ستون و … باشد. در این مرحله بسته به رشته تحصیلی مورد نظر امکان دارد توضیح یک اتفاق یا موضوع را به صورت قدم به قدم نیز از زبان آموز درخواست کنند. در مرحله دوم آزمون Writing آکادمیک آیلتس نیز متقاضی در پاسخ به یک دیدگاه علمی و یا مباحثه علمی پاسخ منطقی و مرتبط میدهد. در این آزمون همه متون باید به صورت رسمی نوشته شوند.
Writing عمومی : این نوع آزمون نیز دارای دو سوال میباشد. مرحل اول از زبان آموز خواسته میشود در خصوص یک موقعیت و یا یک سوال پاسخ دهد و توضیحات را به صورت جزئی بیان کند. این سوال میتواند به صورت رسمی ، غیر رسمی و یا نیمه رسمی مطرح شود. در مرحله دوم نیز از زبان آموز خواسته میشود در پاسخ به یک مباحثه شخصی نظر خود را بنویسد. در این آزمون ها پیوستگی و هم بستگی مطالب ، قواعد زبان و سایر المان های نوشتاری برای ارزیابی و نمره دهی مد نظر قرار میگیرند.

Speaking آیلتس

بخش Speaking آیلتس در حدود ۱۱ الی ۱۴ دقیقه به طول می انجامد.بخش Speaking توانایی ارائه کلمات شما را در زبان انگلیسی نمایش میدهد. کل مکالمات و بخش ها نیز ضبط میگردد.به صورت کلی این تست دارای ۳ بخش است:

  • بخش اول: در بخش اول آزمون گیرنده سوالاتی عمومی را در زمینه نام و نام خانوادگی، روابط و محل زندگی و علایق از شما مورد پرسش قرار می دهد. بخش اول به طور کلی ۴ تا ۵ دقیقه به طول می انجامد.
  • بخش دوم: در بخش دوم موضوعاتی بر روی یکسری کارت مخصوص نوشته شده که به شما ارائه میگردد . پس از انتخاب موضوعات به شما ۱ دقیقه زمان برای تفکر در مورد موضوع مورد نظر داده میشود. سپس آزمون گیرنده سوالاتی را در زمینه موضوع انتخاب شده از شما میپرسد. شما باید در ۲ دقیقه به هر سوال پاسخ دهید.
  • بخش سوم: در بخش سوم سوالاتی بیشتری در مورد موضوعات بخش دوم از شما پرسیده میشود . در این مرحله به شما فرصت توضیح بیشتر در مورد موضوعات داده میشود. به طور کل این بخش ۴ الی ۵ دقیقه به طول می انجامد.

بخش نمره دهی آیلتس باید توسط اساتید و آزمون گیرندگانی انجام گردد که توسط British Council یا IDP انتخاب شده باشند. در بخش اول نمره دهی به نحوه ارائه مطلب و روان گفتاری شما توجه میگردد. بدین منظور که هر چه روان تر سخن بگویید و از کلمات قوی تری استفاده کنید نمره بالاتری کسب خواهید نمود. همچنین استفاده از جملات مربوط به هم و ادامه دار امتیاز بیشتری را خواهد داشت. استفاده از گرامر های مناسب بسیار اهمیت دارد . زیرا که سطح فهم و درک شما از زبان انگلیسی را بیان می کند. در بخش آخر امتیاز گیری آیلتس تلفظ شما مورد توجه قرار می گیرد . هرچه تبهر بیشتری در زبان انگلیسی داشته باشید ، سطح شما و امتیازی که دریافت می کنید نیز بیشتر خواهد بود.

شما می توانید کلاس های آمادگی آیلتس را در موسسه ملل به عنوان بهترین آموزشگاه زبان انگلیسی در کرج بگذرانید و خیال خود را از کسب نمره های بالا در این آزمون راحت کنید.

0 نظر

دیدگاهی برای این آزمون ثبت نشده است.

نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید

عضویت در خبرنامه